I-Talent Seminarie: Contribute

Topic: Process Driven Applications  

Alles in het bedrijfsleven hangt aan elkaar. Als die vraag binnen komt, dan moet die persoon antwoorden of de vraag doorspelen aan een andere persoon. Of wanneer er iets gebeurt, zoals een verzending die verloren gaat, dan moeten die personen ervoor zorgen dat het opgelost geraakt en dat de betrokkenen worden geïnformeerd. Allemaal situaties die voor ons logisch lijken, maar om dit in een applicatie te gieten en te kunnen monitoren en managen, dat is al veel moeilijker.

Veel van de applicaties die gemaakt worden vandaag, houden zich vast aan status-veldjes en simpele toewijzingen aan personen. Om dit aan te pakken, dienen we applicatieontwikkeling anders te bekijken. Welkom in de wereld van Business Process Management (BPM) of te wel proces gedreven applicaties.

Bekijk niet langer een applicatie aan de hand van de data die moet verwerkt worden, maar aan de hand van het proces dat moet gevolgd worden. Dit resulteert in een applicatie die veel meer agile is en die zich aanpast aan de situatie van dat moment.

Tijdens deze sessie gaan we hier dieper op ingaan, we stellen ons ook vragen zoals:

 • En wat als het proces niet in een flow kan gedefinieerd worden, hoe pakken we het dan aan?

 • Hoe ga je dit af managen/monitoren?

 • Wat als het mis loopt?

Tijdens deze sessie zullen jullie zien hoe dergelijke projecten aan te pakken, welke tools er zijn en hoe je zelf ermee kan starten.

Voor welke groep studenten?

AON/SNB/SWM

Aantal toegelaten studenten

45 

Door Contribute

www.contribute-group.be

Vereiste voorkennis

geen

   Voorbereiding voor de studenten

   Geen


   Praktisch:

   Datum: 13/12/2017

   Tijdstip: 9u00 - 12u00

   Locatie:@PXL-IT: B141