Internationaal Café

Voor de studenten van PXL-Business en PXL-Digital

Denk je eraan om in het buitenland te gaan studeren (in het tweede of derde jaar), of wil je graag op internationale stage gaan in je derde bachelorjaar? Een fantastisch idee! Je leert er enorm veel bij op persoonlijk vlak, op vlak van zelfstandigheid, je talenkennis gaat erop vooruit, je leert leven en werken in een internationale en interculturele omgeving, het verruimt je blik op de wereld, … Kortom: een internationale ervaring tijdens je opleiding is zonder twijfel een extra troef op je CV als je straks gaat solliciteren!

Wilde dromen, vage ideeën of concrete plannen?

We hebben oud-studenten uitgenodigd om hun verhaal te komen doen: met een drankje willen we jullie laten proeven van een buitenlandse ervaring.  Zij kunnen je alles vertellen over hun stageplaats in Londen, Barcelona of … over de universiteit in Bordeaux, Valencia of … over hoe ze een kot vonden, hoeveel het hen ongeveer gekost heeft enz…

De verantwoordelijken internationalisering zullen er ook zijn om je te informeren over de mogelijkheden, en over welke stappen je moet ondernemen als je naar het buitenland wil.

Om organisatorische redenen dien je je vóór 18/10/2019 in te schrijven via de inschrijflink.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Hasta luego of …. tot dan!

Voor welke groep studenten?

PXL-Digital / PXL-Business

Aantal toegelaten studenten

130

Praktisch

22/10/2019

18u30 - 20u30

@PXL-Congress (gebouw D) - Binnenstraat

Voorbereiding: