Online Handshake Event

PXL-Digital

2020-2021

12/11/2020 - 7u00 - 21u00

Online via teams

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Zoektocht naar een stageplaats

Het Handshake Event heeft als doel bedrijven en laatstejaarsstudenten uit de professionele bachelor Toegepaste Informatica met elkaar in contact te brengen in functie van het zoeken naar een stageplaats.

Tijdens dit online event kan er uitgebreid over de interesses van de studenten in de doorgestuurde bachelorprojecten gesproken worden. Alle studenten hebben de mogelijkheid om hun cv via een online formulier te uploaden. Als bedrijf heb je op voorhand toegang tot deze cv's via ons online platform.
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Bachelorprojecten

Wij vragen de studenten zich grondig voor te bereiden door de opdrachten van de bedrijven op voorhand door te nemen. Op basis daarvan kunnen zij doelgericht kiezen welke partners zij online zullen bezoeken. Het is daarom belangrijk tijdig uw stagevoorstel in te dienen.  Dit kan nog t.e.m. 30 oktober 2020

De stageperiode bachelor Toegepaste Informatica start op 1 maart 2021 en eindigt op 4 juni 2021.

De stageperiode bachelor elektronica-ICT start vanaf 15 februari 2021 (vroege starters worden toegelaten vanaf 08/02) en eindigt op 4 juni 2021.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Praktisch

Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen maken wij voor u een template aan op onze job pagina (voorbeeld). U ontvangt hiervoor een login waarmee u deze pagina kan aanpassen aan uw huisstijl en ter beschikking stellen van onze studenten. De student krijgt de mogelijkheid zich via deze pagina kandidaat te stellen en een cv te uploaden.  

Een handleiding voor het aanpassen van uw pagina en het consulteren van de cv's vindt u binnenkort onderaan deze pagina.


 

 


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Een match! Wat nu?

Het bedrijf kan, indien gewenst, nog bijkomende testen afnemen bij de student.

Nadat student en bedrijf tot een akkoord zijn gekomen, stuurt de student de gekozen stageopdracht naar de stagecoördinator, waarna de stagecoördinator al dan niet groen licht geeft. Vervolgens maakt de coördinator de stagedocumenten op en bezorgt deze aan de student, die ervoor zorgt dat alles digitaal ondertekend wordt door alle partijen (stagebedrijf, student en Hogeschool PXL).


 

 


Handleiding

We merken dat sommige bedrijven een connection lost melding krijgen bij het aanpassen van hun pagina. Gelieve even contact met ons op te nemen indien dit gebeurt.


 

Route 

Contact

Toegepaste Informatica: Marijke.willems@pxl.be

Elektronica-ICT: Bart.stukken@pxl.be


 

Route