Handshake Event

PXL-Digital

2019-2020

07/11/2019 - 18u00 - 21u00

Hogeschool PXL- Gebouw D (congress)

Om praktische redenen worden er maximum 65 plaatsen voorzien   

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Zoektocht naar een stageplaats

Het Handshake Event heeft als doel bedrijven en laatstejaarsstudenten uit de professionele bachelor Toegepaste Informatica met elkaar in contact te brengen in functie van het zoeken naar een stageplaats.

Tijdens het event kan er uitgebreid over de interesses van de studenten in de doorgestuurde bachelorprojecten gesproken worden.Alle studenten hebben de mogelijkheid om hun cv via een online formulier te uploaden. Tijdens het event zal u als bedrijf simpelweg de badge van de student kunnen scannen met uw PC om zijn/haar CV rechtstreeks te kunnen zien. Vervolgens kan u digitale aantekeningen maken bij deze CV en deze opslaan om later opnieuw te bekijken. 
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Bachelorprojecten

Wij vragen de studenten zich grondig voor te bereiden door de opdrachten van de bedrijven op voorhand door te nemen. Op basis daarvan kunnen zij doelgericht kiezen welke partners (standen) zij zullen bezoeken. Het is daarom belangrijk tijdig uw stagevoorstel in te dienen. Dit kan nog tot 28 oktober 2019 via deze link.

De stageperiode start  op 24 februari 2019 en eindigt op 29 mei 2019.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Praktisch

Per tafel voorzien we een vermelding van bedrijfsnaam en een badge per ingeschreven deelnemer. Om praktische redenen worden banners en gadgets niet toegestaan. Rekening houdend met de beschikbare ruimte is het aantal tafels per bedrijf beperkt tot max. 2, met een max. van 3 personen per tafel. Deelname is geldig na ontvangst van online inschrijving (1 inschrijving = 1 tafel + max 3 collega's).

Ieder standhouder kan zelf aangeven voor welke afstudeerrichting hij opdrachten aanbiedt door de stickers, beschikbaar op de stand, aan te brengen op het naambordje

- Rood voor Applicatie Ontwikkeling

- Groen voor Software Management

- Blauw voor Systemen en Netwerken

- Geel voor Switch2IT

 


Handleiding Badgesysteem


Contact

Hogeschool PXL - Gebouw D (Congress)

Elfde Liniestraat 26, 3500 Hasselt

 

Route 

Prijs
Deelnameprijs: €200,00 (excl. BTW) per tafel


Door in te schrijven geeft u aan akkoord te zijn met de volgende annuleringsvoorwaarden:

Annuleringsvoorwaarden (voor betalende activiteiten) Uw inschrijving kan kosteloos geannuleerd worden tot 5 werkdagen voor de dag van de activiteit, enkel via e-mail naar wies.bijnens@pxl.be. Indien de annulering later bij ons toekomt, ongeacht de reden, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail met akkoord van het vervangende bedrijf. In geval van no-show of laattijdige annulering zal de deelnameprijs alsnog gefactureerd worden.

Er worden broodjes en drank voorzien voor alle deelnemers