Blockchain Lab

Agoria, Corda Campus en Hogeschool PXL werken binnen het Blockchain Lab aan een continue verbinding tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Vanuit de Corda Campus verrijken en versterken we blockchaincommunity in Vlaanderen, België en de Euregio. 

 Be informed!

Blockchain  Dialogues 

Eén van de 4 pijlers binnen het Blockchain Lab zijn de dialogues. Via een aantal events, lezingen, ... willen we onze kennis met jullie delen. Iedereen is welkom!

Meer info 


 Be educated!

Blockchain Academy


Wil jij jezelf één van de eerste Blockchain ontwikkelaars of architecten in België noemen, schrijf je dan in voor een training in Blockchain technologie voor ontwikkelaars en business profielen.

Deze trainingen zullen doorgaan van 17/09/2018 – 21/09/2018 voor ontwikkelaars en op 24 en 25/09/2018 voor architecten.

Meer info


Be challenged!

Blockchain Hackathon


Wil jij je blockchain kennis testen? En daag jij jezelf graag uit? Kortom: wil je deelnemen aan een spannende hackathon? Dit kan in het najaar van 2018. Meer informatie hierover vind je binnenkort op deze website.

Be inspired!

Blockchain Research


Kennis delen en samenwerken leidt tot een grote expertise in deze jonge technologie. Onze onderzoekers brachten als eerste het Blockchain ecosysteem voor Vlaanderen en Brussel in kaart.

Meer info