Odoo afbeelding en tekstblok

Kom in beweging 
voor Arno!

11 augustus 2019 - Brand Beringen


Op zondag 11 augustus spoedde Arno Barzan, vrijwillige brandweerman bij de kazerne van Heusden-Zolder, zich in de vroege uren samen met zijn collega’s naar de site van een brand in Beringen-Mijn. De desastreuze afloop van die avond is ondertussen helaas alom bekend. Twee brandweermannen lieten het leven en Arno geraakte zwaar verbrand. Momenteel herstelt hij van zijn zware verwondingen, maar hij heeft nog een lange weg te gaan.


Als vrienden en collega’s van Arno willen we niet bij de pakken blijven neerzitten. We willen Arno een hart onder de riem steken en actie ondernemen.


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Join us!

We willen met zo veel mogelijk mensen in hetzelfde T-shirt deelnemen aan de Bokrijk Run. Of je nu wandelt, jogt, of gewoon komt supporteren; het gaat erom dat we er samen zijn, voor Arno .

Tegelijk willen we ook een eerbetoon brengen aan zijn twee kompanen die het leven lieten tijdens de zware brand en aan het brandweerkorps in het algemeen. Deze mannen en vrouwen zijn stuk voor stuk helden, die elke dag werken voor onze veiligheid.

Je inschrijving voor deelname aan de Bokrijk Run is 2-ledig:

Bestelling T-shirtDeadline 26/10/2019
T-shirts (Original Full Cut T-shirt Fuit of the Loom) kunnen besteld worden aan €10,00/stuk en worden verdeeld voor de start van de Bokrijk Run. Na betaling op rekeningnummer BE35 0960 1176 7737 ontvang je van ons een bevestiging met verder praktische informatie.


Inschrijven voor de Bokrijkrun 
Inschrijvingen zijn volgens de normale tarieven van Bokrijk en worden ook door hun organisatie beheerd.

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Fundraising

Momenteel is Arno nog aan het herstellen van zijn zware verwondingen. Er zijn al een aantal huidtransplantaties achter de rug, maar hij heeft nog een lange weg te gaan. 

Zijn herstel heeft uiteraard ook financiële gevolgen. Omdat we graag ons steentje bijdragen, starten we een pagina om geld in te zamelen. Alle giften, klein of groot, zijn welkom.

De opbrengst van de inzamelactie zal gebruikt worden om Arno een financieel duwtje in de rug te geven.


Doneer voor Arno!

Via bovenstaande link kan enkel met creditcard gestort worden. Beschik je niet over een creditcard, dan kan een door jou gekozen bedrag ook overgeschreven worden op rek. nr. BE35 0960 1176 7737 met vermelding van je naam en eventuele boodschap.

Indien nodig kan er een kwijtschrift voorzien worden. Bezorg ons hiervoor uw naam, adres en BTW nummer. Dit kan aangevraagd worden bij wies.bijnens@pxl.be, met onderwerp "Benefiet Arno".Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Helpende Handen!

Wil je graag een handje toesteken tijdens het evenement dan staat hiertegenover een medewerkersvergoeding. Deze zorgt weer voor een beetje extra. Is dit iets voor jou? Registreer je dan via onderstaande link. 


Ik help graag mee! 
De taakverdeling hangt af van het aantal helpende handen en kan inhoudelijk aangepast worden aan de wensen en mogelijkheden van de vrijwilliger. 

 

Deze bedrijven komen mee in beweging:

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo