Handshake Event

Graduaat Programmeren en Systemen & Netwerken

2019-2020

dinsdag 28 april 2020 - 18u00 - 21u00

Hogeschool PXL- Gebouw D (congress)

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen


Zoektocht naar een werkplek

Het Handshake Event heeft als doel bedrijven en graduaatstudenten uit de opleidingen Programmeren en Systemen & Netwerken met elkaar in contact te brengen in functie van werkplekleren.

Tijdens het event kan er uitgebreid over de interesses van de studenten gesproken worden.  Alle studenten hebben de mogelijkheid om hun cv via een online formulier te uploaden. Tijdens het event zal u als bedrijf simpelweg de badge van de student kunnen scannen met uw PC om zijn/haar CV rechtstreeks te kunnen zien. Vervolgens kan u digitale aantekeningen maken bij deze CV en deze opslaan om later opnieuw te bekijken. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Werkplekscan

Wij vragen de studenten zich grondig voor te bereiden door de taken uit de werkplekscan van de bedrijven op voorhand door te nemen. Op basis daarvan kunnen zij doelgericht kiezen welke partners (standen) zij zullen bezoeken. Het is daarom belangrijk tijdig uw werkplekscan in te dienen. De werkplekscan per opleiding kan u onderaan deze pagina downloaden nog tot  17 april 2020. 

Het werkplekleren start op 15 september 2020 en eindigt op 29 mei 2021.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Praktisch

Per tafel voorzien we een vermelding van bedrijfsnaam en een badge per ingeschreven deelnemer. Om praktische redenen worden banners niet toegestaan. Rekening houdend met de beschikbare ruimte is het aantal tafels per bedrijf beperkt tot max. 2, met een max. van 3 personen per tafel. Deelname is geldig na ontvangst van online inschrijving (1 inschrijving = 1 tafel + max 3 collega's).

Iedere standhouder kan zelf aangeven voor welke graduaatsopleiding hij opdrachten aanbiedt door de stickers, beschikbaar op de stand, aan te brengen op het naambordje

- Rood voor Programmeren

- Groen voor Systemen & Netwerken

 


Werkplekscan


Contact

Hogeschool PXL - Gebouw D (Congress)

Elfde Liniestraat 26, 3500 Hasselt

 

Route 

Er worden broodjes en drank voorzien voor alle deelnemers