Odoo afbeelding en tekstblok

Benefiet Arno Barzan

11 augustus 2019 - Brand Beringen


Op zondag 11 augustus spoedde Arno Barzan, vrijwillige brandweerman bij de kazerne van Heusden-Zolder, zich in de vroege uren samen met zijn collega’s naar de site van een brand in Beringen-Mijn. De desastreuze afloop van die avond is ondertussen helaas alom bekend. Twee brandweermannen lieten het leven en Arno geraakte zwaar verbrand. Momenteel herstelt hij van zijn zware verwondingen, maar hij heeft nog een lange weg te gaan.


Als vrienden en collega’s van Arno willen we niet bij de pakken blijven neerzitten. We willen Arno een hart onder de riem steken en actie ondernemen.


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen


Join us!

We willen met zo veel mogelijk mensen in hetzelfde T-shirt deelnemen aan de Bokrijk Run. Of je nu wandelt, jogt, of gewoon komt supporteren; het gaat erom dat we er samen zijn, voor Arno.

Tegelijk willen we ook een eerbetoon brengen aan zijn twee kompanen die het leven lieten tijdens de zware brand en aan het brandweerkorps in het algemeen. Deze mannen en vrouwen zijn stuk voor stuk helden, die elke dag werken voor onze veiligheid.

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven voor de Bokrijk Run vind je hier. 

Je kan een T-shirt bestellen via de onderstaande knop. Vergeet niet je e-mailadres achter te laten, zodat we je kunnen laten weten waar en wanneer je je T-shirt kan oppikken.

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Fundraising

Momenteel is Arno nog aan het herstellen van zijn zware verwondingen. Er zijn al een aantal transplantaties achter de rug, maar hij heeft nog een lange weg te gaan. 

Zijn herstel heeft uiteraard ook financiële gevolgen. Omdat we graag ons steentje bijdragen, starten we een pagina om geld in te zamelen. Alle giften, klein of groot, zijn welkom. Je kan er ook voor kiezen één of meerdere deelnemers aan de Bokrijk Run te sponsoren.

De opbrengst van de inzamelactie zal gebruikt worden om Arno een financieel duwtje in de rug te geven.Bestelling T-shirt 

T-shirts worden overhandigd voor aanvang van het evenement. Meer details hieromtrent ontvang je per mail.

Denk er bij het doorgeven van je maat aan dat het op 11 november koud kan zijn en je het t-shirt over een blouse of vestje kan dragen.

Prijs: €10,00 cash te betalen bij afhaling

Fundraising 

Ik wens een door mij gekozen bedrag over te maken tvv Arno Barzan